0751 025 595 [email protected]

Îmbunătățește-ți viața sexuală

Folosește soluțiile naturale, bazate pe secretele medicinei tradiționale din China Antică pentru a trata tulburările sexuale.

Ce poți trata cu ajutorul pastilelor pentru potență?

Pastilele pentru potență de la Nextfarma FiiPotent.ro ajută în tratarea afecțiunilor bărbaților sau femeilor. Renunță la inhibiții.

Toate afecțiunile sexuale sunt, din păcate, subiecte tabu în societatea noastră. Însă, apelând la soluții medicinale, testate și aprobate de experți din domeniul medical, poți reveni la o viață sexuală sănătoasă.

Z

Pentru Bărbați

Bărbații iși pot trata afecțiunile legate de disfuncția erectilă, ejacularea precoce sau lipsa apetitului sexual.
Z

Pentru Femei

Femeile pot rezolva afecțiuni legate de libidoul scăzut sau tulburări ale excitației. Amorul poate să devină o artă.

Recâștigă-ți apetitul sexual

Tulburările sexuale sunt probleme cu care multe persoane se confruntă, însă puțini au curajul de a-și rezolva aceste probleme cu ajutorul medicinii. O discuție cu un medic specialist te poate ajuta să înțelegi ce se întâmplă în corpul tău.

Pe nextfarma.ro găsești răspunsul pentru această provocare din viața personală – capsule și fiole pentru potență și multe materiale informative.

La sfatul specialistului poți apela la medicamente precum pastilele sau fiolele pentru creșterea potenței masculine. Îți prezentăm în continuare cele mai apreciate tratamente pentru rezolvarea disfuncțiilor sexuale.

Fertilovit F35 Plus

Fertilovit F35 Plus este un produs special conceput prin intermediul tehnologiei ortomoleculare, pentru pacientele de peste 35 ani care doresc să obțină o sarcină, care urmează sau vor urma ART(tehnici de reproducere asistată) și pentru pacientele cu polimorfismul MTHFR 677T.

Medicina ortomoleculară reprezintă “moleculele corecte în concentrația corectă”, se bazează pe idea unui mediu nutrițional optimal pentru celulele organimului și sugerează că afecțiunile apărute reflectă dezechilibrele din acest mediu.

Fertilovit F Endo

Fertilovit F Endo este un concept terapeutic complet pentru fertilitatea paciențiilor cu endometrioză și dismenoree. Creat cu ajutorul tehnologiei ortomoleculare, Fertilovit F Endo este combinația ideală preconcepțională ce țintește 7 efecte ale apariției endometriozei.

Medicina ortomoleculară reprezintă “moleculele corecte în concentrația corectă”, se bazează pe ideea unui mediu nutrițional optimal pentru celulele organimului și sugerează că afecțiunile apărute reflectă dezechilibrele din acest mediu.

Fertilovit F PCOS

Fertilovit F PCOS este un concept terapeutic complet pentru fertilitatea femeilor cu Sindromul Ovarelor Polichistice(SOPC), cu rezistență la insulină sau oligomenoree și obezitate.

Conceput cu ajutorul tehnologiei ortomoleculare, Fertilovit F PCOS este combinația preconcepțională ideală ce reglează ciclurile menstruale și țintește 7 efecte ale SOPC.

Medicina ortomoleculara reprezintă “moleculele corecte în concentrația corectă”, se bazează pe ideea unui mediu nutrițional optimal pentru celulele organimului și sugerează că afecțiunile apărute reflectă dezechilibrele din acest mediu.

Fertilovit F THY – Formula Patentata

Fertilovit F THY este un concept terapeutic complet pentru fertilitatea persoanelor de sex feminin cu tiroida autoimună, Boala lui Hashimoto sau Boala lui Graves. Creat cu ajutorul tehnologiei ortomoleculare, Fertilovit F THY este combinația preconcepțională ideală, ajutând atât la obținerea sarcinii, cât și la menținerea acesteia.

Medicina ortomoleculara reprezintă “moleculele corecte în concentrația corectă”, se bazează pe ideea unui mediu nutrițional optimal pentru celulele organimului și sugerează că afecțiunile apărute reflectă dezechilibrele din acest mediu.

Eficiența și eficacitatea lui Fertilovit F THY au fost demonstrate în studiul efectuat pe produs în anul 2013.

Fertilovit For2

Fertilovit For2 este un complex ortomolecular de vitamine și minerale pentru asigurarea aportului nutrițional înainte de sarcină, în timpul sarcinii și în perioada alăptării, pentru protecție, siguranță și bunăstare.

Medicina ortomoleculara reprezintă “moleculele corecte în concentrația corectă”, se bazează pe ideea unui mediu nutrițional optimal pentru celulele organimului și sugerează că afecțiunile apărute reflectă dezechilibrele din acest mediu.

Disfuncțiile sexuale feminine

Femeile se pot confrunta cu disfuncții sexuale la fel de des precum bărbații. O educație sexuală corectă și discuții transparente cu medicii pot rezolva aceste mici tulburări ale vieții sexuale.

Tulburările cu care se pot confrunta femeile sunt legate de lipsa totală a dorinței sexuale, lipsa excitației sau lipsa orgasmului.

Sexualitatea în cuplu poate deveni un subiect sensibil și uneori dureros. Apelează la soluțiile disponibile în farmacii, în clinici medicale sau testează remediile naturiste. Nu renunța la șansa ta de a avea o relație de cuplu sănătoasă, fericită și împlinitoare.